Over ons

Over SuitsU

Hans van Broekhuizen


Ik ben Hans van Broekhuizen en na het opstarten van SuitsU in 2014 leef ik mijn droom: ik doe wat ik leuk vind en maak maatkleding voor iedereen bereikbaar. Bovendien kan ik mijn eigen bedrijf volledig vormen naar mijn visie.

Zo vind ik hoogwaardige service, relatie opbouwen, eerlijkheid en de klant centraal stellen enorm belangrijk, dus dat vindt u terug in mijn manier van werken.

Oog voor kleur en combinaties

Voordat ik SuitsU startte had ik ruim vijftien jaar werkervaring in de detailhandel. Zo heb ik verschillende teams aangestuurd bij HoutBrox, Piet Zoomers en Suitsupply.

In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van maatpakken, iets wat u terugziet in de kwaliteit van mijn werk en mijn adviezen. Ik heb een goed oog ontwikkeld voor wat bij iemand past en wat juist niet. ‘It suits you’, daar zorg ik voor.

Bekijk de impressies voor enkele voorbeelden van maatpakken die ik creƫer.

Kwaliteit en een goede dosis humor

Ik haal veel plezier uit het hebben van informeel, persoonlijk contact met mijn klanten. De combinatie van goede kwaliteit en een dosis humor is kenmerkend voor SuitsU.

Bovendien heb ik gevoel voor kleur en combinaties. Vanuit een kleine lap stof is het lastig om een compleet beeld te vormen, maar ik zie dankzij mijn jarenlange ervaring het complete plaatje.

Mijn ‘kantoor’ is mijn showroom, maar ik bezoek u ook graag op uw locatie.

Kennismaken? Bel even naar 06 – 14217418 of mail naar info@suitsu.nl.

 

image