Over

Hans van Broekhuizen

Travelling Tailor


Mijn naam is Hans van Broekhuizen. Ik ben 36 jaar en ben woonachtig in Eindhoven. Al ruim 15 jaar ben ik met veel plezier actief in de modebranche. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende grote modeketens, heb ik besloten om dat waar ik goed in ben, nu voor mijzelf te gaan doen. Of beter gezegd, voor mijn klanten. Ik maak maatkleding bereikbaar door gemak en keuze te bieden.

Travelling Tailor
Als Travelling Tailor bezoek ik u thuis of op uw werk. Samen ontwerpen we een maatpak, een maatjasje of een maatshirt.

U kiest daarbij zelf voor stof, voering, knoop, model en andere details om uw pak, jasje of shirt te ‘customizen’. Denk hier bijvoorbeeld aan uw naam, initialen of bijzondere boodschap in uw maatstuk. U heeft een ruime keuze uit stoffen, fournituren en modellen.

Wilt u van top tot teen gekleed worden? Dan heb ik voor u een mooie collectie accessoires samengesteld, met onder andere sokken, riemen en ondershirts.

Producenten en stoffen
Voor de productie van mijn maatpakken, maatjasjes en maatchino’s werk ik samen met het gerenommeerde textielbedrijf The Makers uit Breda. Dit bedrijf wordt geleid door de familie Van Gils, geen onbekende in de modebranche. Zij werken samen met stoffenleveranciers als Scabal, Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Cerruti en Reda.

Voor de productie van mijn maatshirts werk ik samen met het Zwitserse bedrijf Hübscher. Ze bieden onder andere mooie twills, poplins, oxfords en panama’s aan.

Scherp gesneden tarieven
Voor maatkleding geldt: de stof bepaalt de prijs. Vanaf € 449,95 kunt u bij mij al een maatpak laten maken.
De prijs van een maatjasje begint bij € 349,95 en maatshirts worden voor u gemaakt vanaf € 149,95. Dit is inclusief bezoek op locatie, aanmeten, materialen, productie én bezorging.

Gemak dient de mens!

image
 • suit_1

  Business

  Voor de professional heeft SuitsU een ruime collectie business stoffen. Denk hier aan mooie stoffen in ‘Napolitaans’ blauw, midnight blue, antraciet of gedessineerd met een kleine streep of ruit. In de shirts mooie uni’s en zakelijke strepen.

 • suit_1-1

  Fashion

  Voor de modebewuste man heeft SuitsU een ruime collectie aan fashion stoffen. Denk hier aan mooie flanels, grote ruiten en rijke faux uni’s. Van deze stoffen zijn ook heel goed jasjes te maken. Voor de shirts heb ik twee bunches met trend collection.

 • suit_1-2

  Party

  Heeft u een bruiloft? Bent u de bruidegom? Of bent u op zoek naar een smoking? Geen probleem! SuitsU heeft de mogelijkheid om smokings en driedelige kostuums aan te meten.