1 jaar ondernemer, 1 jaar SuitsU

Vandaag 22 september 2015 is het precies een jaar geleden dat ik bij de Kamer van Koophandel zat. Daarna met het  KvK en BTW nummer op zak, naar de bank om een zakelijke rekening te openen. En ik was ineens ondernemer.

Tja, waar ga je dan beginnen…. Ik wist het ook niet helemaal.

Ik bestelde mijn passerie en maakte afspraken met verschillende leveranciers. Ik wilde namelijk graag t-shirts toevoegen aan mijn assortiment. En natuurlijk sokken en riemen. Dus inmiddels doe ik zaken met Slater en Garage en met Happy Socks. Hele leuke gesprekken met die vertegenwoordigers van die merken. Die ook allemaal mijn concept ook nog eens heel gaaf vinden.

Oke, ik heb nu mooie dingen in huis, maar aan wie ga ik die verkopen, waar haal ik mijn klanten en contacten vandaan. Dus ik ging netwerkclubs bezoeken, ontbijten met 25 andere ondernemers. Dat beviel erg goed en ik ben daarom ook lid geworden van 2 clubs. De ene is Business Open, golf en zakendoen. De andere is Netwerkclub 040, een gave club alleen actief in de regio.

Mijn website ging online. www.suitsu.nl.  Nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Gemaakt door reclame bureau The Line uit Den Bosch. Zij hebben ook mijn logo en huisstijl ontwikkeld.

Intussen was mijn passerie binnen en kon ik mijn eerste klanten gaan helpen. En dat is natuurlijk het gaafste. Klanten helpen met je eigen bedrijf!

Als ik nu na een jaar even terugkijk, ben ik heel erg tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt. De vrijheid die ik voel als ondernemer, de plekken waar ik kom als ondernemer en de mensen die ik ontmoet als ondernemer zijn enorm waardevol.

Ik ben het afgelopen jaar op verschillende plaatsen geweest om te meten. Deventer, Rotterdam, Eindhoven, Helmond, Oegstgeest, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Son, Zwolle en nog veel meer plekken. Hier rij ik naartoe in mijn mooie Volkswagen Caddy. Dat was echt een tweede fase in mijn ondernemerschap. En ook deze keuze was een goede. De uitstraling die ik ermee heb gekregen en de zichtbaarheid op de weg is nu al onbetaalbaar gebleken.

In het afgelopen jaar ben ik ook te gast geweest op verschillende evenementen. En iedereen die ik daar gesproken heb, was enthousiast over mijn concept. Het is in veel gevallen ook nog  nieuw. Maar zo langzamerhand praat het zich rond.

Op Facebook heb ik op mijn bedrijvenpagina al 555 volgers en daar krijg ik hele leuke reacties op. Dus blijven liken, het wordt gewaardeerd.

Nu wil ik dit feestje niet zomaar voorbij laten gaan. Ik wil dit graag vieren met jullie. Dus heb ik een leuke actie bedacht.

Bij bestelling van een maatjasje of maatpak krijg je er een mooi maatshirt bij cadeau. Deze actie is geldig t/m 22 Oktober 2015.

Ik wil iedereen bedanken die mij op wat voor manier gesteund heeft in mijn eerste jaar als ondernemer.

Thanks

Hans van Broekhuizen

SuitsU

 

 

 

 

2 thoughts on “1 jaar ondernemer, 1 jaar SuitsU

  1. Marieke Theuws schreef:

    Alweer 1 jaar! Trots op je Hans…
    Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven!

    1. SuitsU schreef:

      Mooie uitspraak Marieke thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *